Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Wij zijn heel erg selectief opzoek gegaan naar een product dat voldoet aan onze eisen, denk daarbij aan de uitstraling, lekker geurtje en vooral natuurlijk, want niets gaat boven de natuurlijke beauty!


Previa bied meer zelfs, dit Italiaans topproduct is BIO-ECO gecertificeerd, dat houdt in dat er geen chemische stoffen in zitten, maar op basis van 100% natuurlijke stoffen, ingredienten en extracten is samengesteld.

Zoals u zuinig bent op uzelf, zo zijn wij op u, vandaar is Previa het product dat wij gebruiken, u aanbevelen en aanbieden in onze salon.

PREVIA is tevens ook ons kleurproduct. Prachtige diepe, glanzende en lang houdbare kleuringen op basis van groene thee extracten. 

Al duizenden jaren maakt men gebruik van Henna, de wereld beroemde en natuurlijke haarverf.

Henna is dus wel 100% natuurlijk en 100% veilig: geen huiduitslag of irritaties.


Henna wordt gemaakt van de struik “Lawsonia inermis”, die groeit in een heet en droog klimaat. De loten en bladeren van deze hennastruik worden gedroogd en tot poeder gemalen. Het is een zuiver natuurproduct waarmee je de haren mee kunt kleuren. Henna zal de structuur van het haar niet beschadigen en het is zelfs gezond voor het haar en hoofdhuid.

Kom langs en laat u informeren over de behandelingen.

Net zoals het handgemaakte kostuum van een mode-fabriek, dat is de manier waarop TAILOR’S is ontwikkeld. Verzorging en stylingsproducten die speciaal ontwikkeld zijn voor de unieke behoeften van het mannenhaar en zelfs meer dan dat: Ingrediënten en verpakkingen van de hoogste kwaliteit, het ontwerp van het product en het merk geeft een modern en eigentijds gezicht aan de traditionele, eerlijk en ambachtelijke Barber Shop-Style en het creëert rondom de serie een TAILOR’S wereld dat zich uitwijst op een onnavolgbare manier


Als het TAILOR’S is dan moet het iets voor echte mannen zijn!

0