Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Denise (master styliste)


Al bijna 20 jaar vol passie en creativiteit in de kapperswereld.

Veel geleerd, maar ook werkelijk veel uitgevoerd in het kappersvak en volledig op de hoogte van de nieuwste haartrends.


Ik heb in de jaren als top styliste vele trainingen gegeven aan junior stylisten en ze opgeleid tot volwaardige kapsters.


Ik zie u graag in mijn stoel en laat u ervaren, door al mijn kennis en vakkundigheid dat u gegarandeerd niet zonder de perfecte coupe de salon zal verlaten.

Kami-Ran (Barbier)


De kapper is een vormgever en deels verantwoordelijk voor uw uiterlijk, daarom heb ik me veel verdiept in de vormgeving, en daar was moeder natuur voor mij de inspiratiebron nummer 1.


In de natuur zorgen de contrasten en de constante balans voor harmonie rijke vormgeving.


Hetzelfde geldt ook voor mij als kapper ofwel vormgever, het is meer dan een stukje haar eraf knippen, maar voor de contrasten en balans zorgen, zodat het samen met de rest een harmonie vormt.

De stoerste salon van Zwolle!


Naar de kapper gaan mag leuker vinden wij, daarom maken wij het mogelijk dat u in onze salon de meeste aandacht en tijd krijgt.


Wij bieden top service maar houden het ook betaalbaar, dus niets met gradaties maar top stylisten die u tot de laatste minuut van dienst zijn, en van kleine lettertjes houden wij helemaal niet.


Wees welkom in onze stoere salon en kom gezellig langs!

Koffie, thee frisdrank, wijntje of biertje?

Staan allemaal voor u klaar.

0